Le-ai urmărit tot anul, iar astăzi este ziua în care își vor găsi loc în biblioteca ta. Cele mai multe reduceri din an se regăsesc și în categoria cărților, iar, de Black Friday, ești la numai un click distanță de următoarele tale cărți!

4 seturi de cărți de pus în raft de Black FridayJojo Moyes construiește personaje puternice și credibile și urmărește evoluția relației dintre ele punctând nuanțele cele mai subtile ale sentimentelor lor, cititorului fiindu-i astfel imposibil să se despartă de cărți până la parcurgerea completă a acestora.

4 seturi de cărți de pus în raft de Black FridayÎntr-un ținut în care verile pot dura ani în șir și iernile o viață, primejdia se arată la orizont. Vine iarna și pe plaiurile înghețate de la nord de Winterfell forțe întunecate și străinii își adună puterile în spatele Zidului ce protejează întregul regat Westeros.

4 seturi de cărți de pus în raft de Black FridayPasionat de dezvoltarea personală timp de mai bine de cincizeci de ani, John Maxwell ne împărtășește acum din experiența personală legată de acest subiect, astfel încât să putem deveni ceea ce ne-am dorit dintotdeauna.

4 seturi de cărți de pus în raft de Black FridayAceastă carte ilustrată ascunde în paginile sale nenumărate povești care abia așteaptă să fie descoperite, totul depinzând de imaginația noastră. În fiecare pagină apare câte un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la fermă și până la centrul orășelului.

Poți vedea restul ofertelor de Black Friday din categoria cărților accesând acest link. Tu ce cărți ți-ai luat?