Pentru un cititor pasionat, cartea e un dar al existenței, dar, din fericire, nu e singura plăcere care îi este pusă la dispoziție. Dacă ideea ta de relaxare constă în a te așeza în pat sau în fotoliul preferat, cu o carte într-o mână și cu o cană de ceai sau de cafea în cealaltă, dacă aprinzi și o lumânare parfumată atunci când te cuibărești în compania titlului tău preferat și dacă ai creat un adevărat ritual de lectură care te liniștește instantaneu, atunci ai ajuns unde trebuie. Azi îți recomandăm accesorii pentru cititori, obiecte magice care vor face ca experiența lecturii să fie chiar mai deosebită. Nu crezi că este posibil? Sperăm să te facem să te răzgândești cu sugestiile de mai jos. Bonus: reprezintă cadouri minunate pentru orice om drag care întreține o legătură la fel de apropiată precum a ta cu cărțile.

Cititor pasionat? Ce spui de aceste accesorii?Ne plac cărțile cât mai generoase și nu ne vom speria niciodată de un tom care pare interminabil, dar mușchii mâinilor noastre, căliți în numeroase aventuri de acest gen, ajung la un moment dat să protesteze. Deși cea mai eficientă formă de gimnastică poate presupune căratul unei cărți, poți atinge starea de confort absolută, atât fizică, cât și mentală, cu un Suport de citit pentru carte. Preferatul nostru e verde și vesel și te relaxează instant, dovedind că poate deveni un tovarăș potrivit pentru cartea ta dragă. Suportul de carte poate fi așezat în poziții ajustabile, fie că îți place să citești la birou sau așezat pe burtă în pat, la masa din grădină sau pe balcon. Deja ne imaginăm cum se vor odihni cărțile noastre preferate în îmbrățișarea sa mereu verde.

Cititor pasionat? Ce spui de aceste accesorii?

Dacă este ceva ce urâm, e să fie nevoiți să ne oprim din lectura cărții noastre preferate din motive „egoiste” cum ar fi acela că partenerul de pat trebuie să se odihnească. Desigur că înțelegem, dar cum poți cădea în brațele somnului când arzi de nerăbdare să afli ce se mai întâmplă mai departe în carte? Spune „adio” tuturor nopților când ai parcurs cu lăcomie paginile dragi la lumina telefonului grație Lămpii de carte flexibilă cu clemă. Oferind o luminozitate dublă grație LED-urilor de înaltă calitate și putând fi atașată după bunul plac în orice colț al cărții, lampa de citit are un design flexibil care îți permite o vizibilitate perfectă chiar și în cazul cărților cu pagini mari (ne gândim la tine, George R.R. Martin, și la a ta imensă „Urzeala tronurilor”). În plus, lampa e colorată într-o nuanță simpatică de albastru care va arăta deosebit pe orice birou de cititor. Nu ești încă 100% convins că ai nevoie de acest cadou și tu, și prietenii tăi cititori? Lampa de citit vine la pachet cu un săculeț de călătorie și o lupă pentru citit. Dacă nici ea nu-ți face poftă de lectură, nu știm cine te va mai ajuta să îți îndeplinești obiectivul de citit de pe Goodreads.

Cititor pasionat? Ce spui de aceste accesorii?Nu ți-a scos niciodată peri albi un semn de carte care a alunecat de la locul său? Imaginează-ți acum că, pierzând fila, începi să cauți frenetic prin carte și ajungi din întâmplare câteva pagini mai departe, acolo unde surprinzi ceva ce nu ar fi trebuit să citești și care îți strică toată plăcerea lecturii. Cu gura căscată și inima bătând frenetic în piept, cine duce acum dorul unui semn de carte magnetic? Setul de trei semne de carte magnetice Grumpy Owl previne catastrofa de mai sus și îți promite cu loialitate că nu va eșua niciodată în misiunea de a apăra cu prețul vieții pagina la care ai ajuns. În plus, cine poate rezista bufnițelor adorabile? Noi nu!

O carte cu colțurile îndoite, cu coperta deteriorată sau plină de pete de vin, cafea sau sucuri care compromit amarnic starea de bine a titlului tău preferat? Iată un coșmar pentru orice cititor. Protejează cartea ca pe ochii din cap cu Coperta neagră imprimată pentru cărți. Un înveliș cu un design ingenios, din polipropilenă, coperta este potrivită pentru cărți de până la 1000 de pagini și va fi pe placul oricărui cititor cu suflet. E minunată mai ales pentru copii, dar și pentru adulții neatenți care se regăsesc mereu în situația de a plânge de mila cărților dramatic rănite. Mai mult, coperta va fi o pavăză extraordinară în calea tuturor acelor ochi curioși din metrou care vor neapărat să știe ce citești!

Cititor pasionat? Ce spui de aceste accesorii?

Ne reîntoarcem la semnele de carte pentru că le iubim atât de mult! De această dată, îți propunem o adevărată bijuterie, unul dintre cele mai frumoase accesorii pentru cititori. Semnul de carte în formă de riglă cu mandala vindecării de la GlamBazaar nu numai că ține la adăpost progresul tău literar, dar emană și energii pozitive care calmează mintea, trupul și spiritul. Noi știm deja că o repriză de citit e leac pentru orice boală, dar atunci când ai alături un accesoriu care promite să aducă echilibrul în viața ta, parcă situația e și mai roz. Indiferent dacă ești sau nu adept al teoriei energiilor binefăcătoare, nu poți contesta faptul că opera ta preferată va arăta atât de bine în compania semnului de carte cu mandala. Produsul este confecționat din aliaj metalic cu zinc patinat și nu conține nichel sau cadmiu.

Pentru tine, pentru prieteni, pentru străini, pentru cunoscuți și necunoscuți, cele 5 accesorii pentru cititori pe care ți le-am recomandat mai sus vor face lectura încă și mai frumoasă. Crează un spațiu propice pentru citit și conturează-ți acel rai în care nu ai loc decât tu, cartea ta preferată și prietenii voștri de mai sus. Abia așteptăm să aflăm care dintre cele 5 accesorii pentru cititori ți-a făcut cu ochiul!