Miercuri, 18 mai, „Cartea de la ora 5” se savurează la ora 19:00 și pășește în offline, bineînțeles, în compania criticului și eseistului literar Dan C. Mihăilescu. Răspundeți la invitație și, timp de două ore, pendulați între lumea fictivă a cărților și cea reală pentru a descoperi cele mai fermecătoare fațete ale călătoriei!

Dan C. Mihăilescu, întâlnire cu cititorii

Dacă până acum ați putut urmări zilnic recomandările de carte și discuțiile de pe pagina de Facebook „Cartea de la ora 5, miercuri, 18 mai, vă așteptăm pe şoseaua Virtuţii nr. 148, Bucureşti, în Showroom eMAG Crângași pentru a lua parte la o discuție fructuoasă, incitantă, livrescă și cel mai important, bilaterală, în care protagoniștii sunt gazda emisiunii Cartea de la ora 5”, Dan C. Mihăilescu, și voi, cititorii.

Tema evenimentului: lecturi de călătorie

Vom discuta, vom dezbate și vom analiza cele mai frumoase lecturi de călătorie, cărți care îți țin companie la drum lung, cele mai fascinante călătorii imaginare, dar și cele mai dorite destinații de vacanță din cărți. Întrebările și sugestiile din public vor condimenta discuția și concursul cu premii în cărți va răsplăti dragostea și considerația voastră pentru litere. Timp de două ore aveți ocazia să evadați din cotidian în lumea cuvintelor alese.

Dan C. Mihăilescu este cunoscut publicului larg ca unul din cei mai consecvenţi cronicari literari contemporani şi unul dintre cei mai longevivi realizatori ai unei emisiuni culturale. Începând cu 1 februarie 2016 proiectul „Cartea de la ora 5” a continuat în online seria de prezentări de carte, în aceeași atmosferă intimă și apropiată de cititori cu care am fost obișnuiți de critic.