Episodul al 15-lea vine în ajutorul celor care se simt agasaţi de cărţile tipice motivaţionale. Toată lumea vrea să muşte din noi, din nevrozele, depresia şi neîmplinirile noastre. Brusc, cu toţii vor să ne facă fericiţi. Primim sfaturi despre cum să ne cultivăm pasiunile sau curiozitatile. Cum să fim lideri, cum să reuşim conducem.

După succesul fulminant înregistrat cu romanul „Mănâncă, roagă-te, iubește” și chiar la conferințele TED, Elizabeth Gilbert a lansat un adevărat ghid al creativității. În „Lecții de magie”, ni se explică pas cu pas cum să ne dezlănțuim creativitatea, cum să nu ne mai lăsăm dominați de frică, cum să trăim cea mai bună dintre viețile pe care le putem trăi.

Cuprinzând capitole intitulate generic „Curaj”, „Încredere” sau „Divinitate”, cartea este scrisă ca un set de lecții despre cum curiozitatea conduce către inspirație.

Indiferent dacă vrei să scrii o carte, să pictezi sau doar să jonglezi mai ușor cu sarcinile de la serviciu, „Lecții de magie” te va purta într-o călătorie plină de bucurii neașteptate.

Pe Elizabeth Gilbert o poți urmări și pe Twitter sau Facebook.

Puteţi cumpăra cartea de aici.